Cum obtin programul Fit-Camp?

plateste acum
Pretul programului Fit-Camp este de 29 euro, cu toate taxele incluse. Plata se face prin serviciul international de plati Paypal. Daca aveti un cont de Paypal, dati click pe butonul de mai jos si faceti plata. Daca nu aveti inca un cont de Paypal, urmati instructiunile de mai jos. Este extrem de simplu de creat si, totodata, util pentru foarte multe plati pe Internet!

plateste acum

p


Nu aveti un cont PayPal?

Iata cum va puteti crea un cont in 3 minute, pentru a putea achizitiona programul Fit-Camp.


PASUL1

Dati click pe butonul BUY NOW de mai sus, si veti ajunge intr-o pagina care arata ca cea de mai jos. Alegeti cea de-a doua varianta, “Create a PayPal account”.

Image and video hosting by TinyPic

PASUL2
Dupa click, veti intra in pagina de mai jos, care este formularul de creare cont. Completati cu datele dvs. si cu cele pentru un cont de card bancar valid. Observati ca in stanga imaginii apare pretul si produsul pe care urmeaza s ail cumparati: abonamentul Fit-Camp. Dupa ce verificati datele, dati ‘Continue”.

Image and video hosting by TinyPic

PASUL3
Contul vostru s-a confirmat. In acest moment puteti efectua plata. Alegeti butonul “Pay Now”. Indiferent de valuta in care este cardul, Paypal va retrage echibalentul a 29 de euro.

Image and video hosting by TinyPic

In foarte scurt timp, Paypal va confirma plata catre noi iar tu vei primi automat acces in programul FitCamp, pe email. Pentru orice intrebari sau sugestii, te asteptam sa ne contactezi la email alerta.fitcamp@gmail.com. Succes!